Deltag i vores pan-Europæiske Citizen Empowerment møde

Du er inviteret!
Deltag i vores pan-europæiske begivenhed, hvor vi flere steder rundt omkring i Europa har den deler en samtale: Ideer til borgerinddragelse og vores konkrete forslag for at styrke vores allesammens aktive stemme.

For Volt betyder borgermagt at vi har en åben og fri debat og at vores brede og dybdegående medielandskab hjælper til at skabe og fastholde den kritiske debat.

Det betyder også, at vi skal have adgang til offentlig data og aktivt anvende dem til at forbedre vores løsninger. For eksempel ser vi gerne, at forskningsresultater, der skabes på offentlige universiteter også deles åbent, i stedet for være låst fast bag en dyr tidsskriftsvæg.

Kvalitetsjournalistisk er også et samfundsgode, som kommer alle til gode, når offentlige personer og institutioner bliver kulegravet og holdt offentligt til ansvar. Vi ønsker særskilt, at der skabes flere mediekanaler, der formidler information fra forskellige lande, så vi bliver klogere på vores naboer og vores fælles kontinent.

De danske borgerforslag er nemme at få etableret til sammenligning med de europæiske borgerforslag, der kræver 1.000.000 underskrifter.
Det kræver uhyrlige koordinerede kræfter og udover vi ønsker at sænke dette tal, så ønsker vi også at vi her i Danmark i højere grad anråber de institutioner, der kan hjælpe os fremad. Og det inkluderer EU.

Deltag i vores debat og bliv klogere på Volt!

Leave a Comment