Bliv involveret

Der er mange måder, at blive en del af Volt – vælg den, der passer bedst til dig.
Du kan altid kontakte Volt Danmark på kontakt@voltdanmark.org

Medlem

Som medlem af Volt forventer vi at du lægger ca. 10 timer om ugen til Volt. Du får tildelt en volteuropa-email og får adgang til vores intranet, Workplace.

Her får du direkte kontakt til Volt-medlemmer fra hele Europa og du kan bidrage til at udvikle politik, finde tekniske løsninger og deltage i de strategiske beslutninger om den vej Volt skal gå.

Vi har brug for dig, hvis du har lyst til at forandre politik og har lyst til at være en del af vores pan-europæiske bevægelse. Du skal have drive og gåpåmod og være i stand til at arbejde på engelsk, da det er vores arbejdssprog.
Du kan skrive dig op here: www.volteuropa.org/join og markere, at du vil være aktiv på Europaplan.

Du vil derefter blive kontaktet af vores landeleder og diskutere nærmere.

Frivillig

Som frivillig bliver du tilknyttet dit nærmeste byhold og vi regner med, at du tager del i vores kampagne-aktioner, bidrager med ideer og er en aktiv promoter af Volt.

Som udgangspunkt bliver du medlem af vores byafdelings facebook-gruppe og her vil der ske koordinering. Du vil også modtage nyhedsbreve. Hvis du har særlige kompetencer, så kan det være, at du bliver bedt om at deltage på projektbasis på Europa-niveau.

Du er altid velkommen til møder og hvis du har lyst og tid til at bidrage med mere, så er du altid velkommen til blive opgraderet til medlem!

Du kan skrive dig op here: www.volteuropa.org/join og markere, at du vil være aktiv på lokalt niveau.

Støt os

Du kan gøre en masse for vores kampagne ved at støtte os på sociale medier og naturligvis dukke op til vores events og dele vores beskeder i dit netværk!

Du vil modtage nyhedsbreve og du bliver en del af vores lokale Facebook-gruppe i den by, der er nærmest ved dig.

Du er altid velkommen til møder og hvis du har lyst og tid til at bidrage med mere, så er du altid velkommen til blive opgraderet til lokalt medlem!

Du kan skrive dig op here:www.volteuropa.org/join og markere, at du vil modtage vores nyhedsbrev

Giv din vælgererklæring

vote@voltdanmark.org

Bliv en del af Volt

volt.team/join

Følg Volt på Twitter @VoltDanmark med #VoteVolt