‘’De globale udfordringer og presset på vores planet kalder på kollektiv handling på uhørt stor skala. På samme tid må vi skabe det bedste liv for enhver dansker og europæer. Volt er det første parti, som balancerer begge og jeg tror inderligt på at det er det bedste værktøj til at bringe det bedste fra Danmark til Europa og værktøj for at danskernes levevilkår kan fortsættes i Danmark.’’

Biografi: I en lokal og international opvækst fandt jeg meget hjem i Europa. I dag læser jeg Europæisk Business på CBS og tager del i at fremme verdensmålene for studerende og for virksomheder. Ved siden af CBS læser jeg på SDG Academy og oplevet at skabe politik i Bruxelles. Jeg fandt min vej til Volt da et politisk parti endelig stod for og inkluderede mig og det jeg tror på. Jeg er dybt bekymret for principperne for politisk adfærd og de politikker vi har for at løse det 21. århundredes udfordringer.