Politik mellem mennesker

I fællesskab har mere end 200 dedikerede Volt-medlemmer fra hele det europæiske kontinent skabt vores Mapping of Policies. Det er vores overordnede retningsgivende dokument, der åbent fortæller alle, hvilken retning Volt ønsker Europa skal tage. Det er ikke ideologi, det er et idekatalog som vi mener kan og skal implementeres.

De nationale kapitler har til opgave at adaptere disse overordnede ambitioner til politik i de nationale folketing. Dokumentet er levende og Volt-medlemmer er opfordret til at udvikle politikforslag, der forbedrer eller tilbyder klarhed til den nuværende retning – men vi tager ikke skridt tilbage!

Vores politik takler aktivt de eksisterende udfordringer og vi ønsker, at løsninger kommer fra dem, der påvirkes i hverdagen. Vores tilgang er progressiv og konstruktiv, vi ønsker at rykke os fremad, lære af gode ideer og implementere hvad der virker – uafhængig af ideologi!

Vi er et parti, der ser fremad og vi mener ikke, at 20. århundredes ideologi er konstruktiv til at håndtere udfordringerne i 21. århundrede. Det kommer i stedet ved at vi udfordrer vores forudindtagethed og aktivt deltager i en åben diskussion om hvordan vi kan forbedre vores samfund og rykke væk fra status quo.

Volt er dig og mig
www.Volteuropa.org/Join