Principper

Volt ønsker at ændre den måde, vi laver politik på, og det betyder, at vi må arbejde aktivt for at øge tilliden til det politiske embede. I Volt arbejder vi derfor åbent og med stor gennemsigtighed og vores beslutningsproces bliver diskuteret af alle, der har lyst til at deltage.


Vi ønsker at bevæge os fremad uden at efterlade nogen, så vi tager åbne diskussioner meget alvorligt. Samtidig forbeholder vi os et fokus på fremdrift og derfor opfordrer vi alle til at deltage i vores debatter med et åbnet sind og dokumenterede påstande, så vi kan rykke debatten fremad.


Vi mener, at bred og aktiv deltagelse er vejen frem. Vi arbejder derfor aktivt med at fremelske individets unikke potentiale udi lederskab og politisk deltagelse, for dermed at aktivere flere borgere i de store beslutninger og debatter, der former vores liv.


Vores pan-europæiske tilgang er grundpillen i vores politiske ambitioner og vi tager derfor alles stemme alvorligt. Kun sammen kan vi takle de store udfordringer, som Europa står overfor: Klimaforandringer, økonomisk ulighed, migration, internationale konflikter og den måde teknologisk fremskridt vil forme vores liv i fremtiden.