Folkemødet Bornholm 2024

2024 er et år fyldt med vigtige politiske begivenheder. Lige efter at have deltaget i Europa-Parlamentsvalget i 14 lande i en ægte paneuropæisk kampagne, får Volt chancen for at bringe vores energi til den vigtigste danske demokratifestival: Folkemødet! Med forhåbentlig flere valgte Voltere i EP'en er dette vores chance for at lave et stort europæisk, lilla sprøjt på Folkemødet weekenden efter EP24-valget. Vi får chancen for at vise Danmark, at europæisk politik kan være positiv, tilgængelig og sjov!

Vi har samlet mere end en tredjedel af de midler, vi skal bruge for at deltage i Folkemødet – kan du hjælpe os med at nå resten?

For at gøre det muligt for os at komme til Folkemødet, kan du give en donation gennem MobilePay(50 kr. - 100 kr. - 250 kr. - 500 kr. - 1000 kr. eller eller et andet beløb), eller donere direkte til vores bankkonto med beskrivelsen ’Folkemødet donation’ (DK6295700012651953).

Vi har sikret os en god plads på Folkemødet med masser af trafik (F3), men vi har én udfordring: Det er ikke gratis at være med på Folkemødet! For at være til stede og repræsentere Volt professionelt, skal vi betale for vores plads og leje ting som telt og bænke, hvilket koster op til 26.525 kr. totalt. Selvom det ikke er et kæmpe beløb, er det mange penge for en frivillig organisation som os.

Det er der, du kan gøre en forskel: Kan du sætte os i stand til at bringe vores positive, europæiske energi til Folkemødet med en donation?

Så meget koster det at have vores egen stand på Folkemødet:

Vi har allerede samlet 10.068 kr. gennem flere donationer (tak til dem, der allerede har givet en donation!) og nogle midler fra vores eget budget, så vi næsten kan være til stede på Folkemødet! Men vi mangler stadig at samle flere midler for at have råd til at leje et telt, bænke og et bord, som vil give os mulighed for at være vært for spændende debatter om emner, der er vigtige for Europas fremtid!

For at gøre det muligt for os at komme til Folkemødet, kan du give en donation gennem MobilePay (50 kr. - 100 kr. - 250 kr. - 500 kr. - 1000 kr. eller et andet beløb), eller donere direkte til vores bankkonto med beskrivelsen ’Folkemødet donation’ (DK6295700012651953). At deltage i Folkemødet med vores egen stand for første gang i dette afgørende øjeblik vil vise, at Volt Danmark er kommet for at blive, og at vi er her for at frigøre Europas fulde potentiale, uanset om det er på stemmesedlen eller som forkæmper for europæiske værdier. og en ny måde at drive politik på.

Hvorfor skal der være et Volt-telt på Folkemødet?

Det ville være første gang, et paneuropæisk parti vil have sit eget telt på demokratifestivalen. Vi vil meget gerne invitere folk ind til spændende debatter om Europas fremtid, hvilket vores eget telt ville gøre os i stand til. Vi har allerede givet gode bidrag til debatten på andre danske demokratifestivaler med deltagelse fra hele Europa - lad os bringe denne energi til Bornholm!

Det er vigtigt, at Europa står samlet i disse krisetider og utrolige udfordringer - lad os få Volt til en stor platform på Bornholm og bringe vores europæiske energi til Folkemødet!