Volts opbygning

Volt arbejder ud fra et princip om flade strukturer og effektivt samarbejde på tværs af grænser. Vi arbejder overordnet i tre interessecirkler: Lokal, Nationalt og Europæisk. For at kunne arbejde effektivt på kryds og tværs stræber vi efter at skabe de samme strukturer i alle cirkler. Det vil sige, at vi har Event Teams på nationalt plan og europæisk plan og hvis det lokale hold er stort nok er der også et event team dér. Det betyder også, at uanset hvordan dit hold er bygget op vil man altid kune finde hjælp og inspiration fra andre nationale eller lokale teams.

Man er derfor aldrig alene og har hele Europa til hjælp.I Danmark har vi en hovedbestyrelse og teams, der fungerer nationalt og støtter de lokale teams. Volt Danmarks bestyrelse står for det administrative og Volts aktive medlemmer er del af ambitionerne for at kunne stille op til valg og køre politiske kampagner for at forandre politik!

Volt Rainbow

Økonomisk gennemsigtighed

I henhold til loven om partistøtte kan man på denne side følge Volt Danmarks økonomi og de personer, der giver økonomisk støtte til Volt.

Donationer til Volt Danmark

Volt Danmark består af frivillige medlemmer, der støtter med tid, ideer og handling! Vi er taknemmelige for alle, der støtter op om et stærkere Europa og dem, der åbner deres hjem, restauranter, kontorer eller virksomheder for at lade os holde arrangementer og møder.

Amalie6

Volt har indgået et samarbejde med Amalie6, et internationalt kontorhotel i København. Amalie6 holder arrangementer sammen med Volt i København og Volt betragter den reducerede husleje som en donation.
Mathieu Pouletty er aktiv medlem i Volt og ejer Amalie6.

Generalforsamlingsreferater og dokumenter

Som medlem af Volt Danmark har du adgang til samtlige tidligere dokumenter via vores Google Drive. Hvis du ikke er medlem af Volt Danmark, men ønsker adgang, så kan du emaile os din anmodning på [email protected]

2024 - Generalforsamling 3. februar 2024 (kommer)

  • Dagsorden

  • Årlig gennemgang v. Ina Hoogeland & Frederik Larsen

  • Budgetgennemgang - v. Mathieu Pouletty

  • Vedtægter (ingen ændringer foreslået)

2023 - Generalforsamling 21. januar 2023

2022 - Generalforsamling 29. januar 2022

2021 - Generalforsamling 16. januar 2021