Volt lancerer Chatbot - spørg om alt vores politik!

Volts nye chatbot svarer hurtigt dine spørgsmål om Volts paneuropæiske partiprogram!

30. maj. 2024

Volt stiller op i 15 EU-lande, sigter efter 4 sæder og har lige lanceret et GPT-chatbot, der besvarer alle DINE politiske spørgsmål.Med få dage til Europavalget har Volt sat sprinten ind i de 15 lande, hvor partiet kan findes på stemmesedlen.
Derfor har vi lanceret en Chatbot så vælgere nemt kan spørge om dét, der interesseer en mest om Volt.

Volt er politik for en ny generation af tænkere - men der sættes barrikader op hele vejen.
I Belgien er Volt blevet ekskluderet fra meningsmålinger og stemmevejledninger (læs interview med Sophie in ‘t Velt, spidskandidat for Volt i Belgien). 

I Tyskland fravalgte man at vise, at en ChatGpt var dét parti, algorytmen var 95% mest enig med (se MEP Damian Boeselagers LinkedIn-opslag)

I Spanien kom Volt først på stemmesedlen efter en hæsblæsende jagt på 50 underskrifter fra folkevalgte og Clara Panella Gómez er nu spidskandidat i Spanien! (Læs interview) og mens Volt Europa er det mest søgte parti i Google - er Volt ikke inviteret til nogle af de store debatter eller inviteret til debatter.

Volts borgerdrevne politik er nødvendig i dagens EU
I en tid, hvor EUs udvikling kræver MERE fællesskab skal vi have politiske løsninger med udgangspunkt i borgernes reelle problemer. Volt ser højredrejningen i europæisk politik som et klart resultat af den manglende tilknytning, som borgere i Europa har til de folkevalgte politikere. Den distance vil Volt fjerne..

Netop at Volt har det samme valgprogram på tværs af kontinentet gør, at kandidaterne rådfører sig med hinanden hele tiden for at få de lokale faktorer inkorporeret i de politiske udspil.

Støt Volt nu - vi samler emails og når vi har nok, genstarter vi vores indsamling af vælgererklæringer!

Støt Volt nu!

Vi samler emails og når vi har nok, genstarter vi vores indsamling af vælgererklæringer! Ingen spam - kun ét formål: Vælgerklæringer.