Deltag i teamet

Det hele starter med vores frivillige

Volt begyndte med en lille gruppe af unge politiske aktivister, der ønskede at standse Europas opbrud. En gruppe på tre unge blev til tredive, der blev til 300 og idag har Volt over 27.000 medlemmer og en håndfuld fuldtidsansatte.

Den dag i dag er Volt primært drevet af frivillige, der vil være med til at forbedre politik og skabe forandring. At blive medlem af Volt er en mulighed for at lære, udvide dit netværk på tværs af Europa og have en masse sjov!

I Volt kan du være aktiv på europæisk, nationalt og lokalt plan. I Danmark har vi især brug for hjælp til at besætte nogle af de hold og stillinger, der er nævnt nedenfor. Hvis du er nysgerrig efter at lære mere, så tøv ikke med at tage fat i os!

Muligheder hos Volt Danmark

General Secretary - Help Volt Danmark to grow

Are you excited to bring some more of Europe to Denmark, and ready to get more involved in the first truly pan-European party with members all across Europe? Are you a natural at connecting people and curious to learn more about what the work of a Board of a growing political party and movement is like? Apply now to become Volt Danmark’s next General Secretary!

Praktik i Expansion

Bliv en del af Volt Europas Expansion team, og hjælp Volt med at vokse i Danmark og Sverige!

National Policy Lead

Led udviklingen af Volts politiske program i Danmark

Volt Rainbow

Volt Danmark teams

Medierelationer

Styrk vores forbindelse til danske medier

Kampagner

Fra underskriftsindsamlinger til vælgererklæringer

Fællesskab

Sociale arrangementer og buddy-systemer

Byhold

Vil du være Volts kontaktperson i din by?

Politikudvikling

Vil du skabe Volts politiske dagsorden?