Bliv medlem af Volt idag

Tak for din opbakning til det første paneuropæiske parti!

Dit medlemskab af Volt vil åbne døre i hele Europa!

Som medlem kan du aktivt bidrage til at forme Danmarks og EUs fremtid og du får mulighed for personlig vækst, ledelsesudvikling og at netværke med masser af passionerede mennesker, der deler dine værdier og visioner for en bedre fremtid

Hvad indebærer det at være medlem af Volt Danmark?
Som medlem kan du deltage i udformningen af politikker, stemme på vores generalforsamlinger, og du får adgang til vores interne arbejdsplatform, hvor du kommer i kontakt med medlemmer fra hele Europa.

Der er uendelige muligheder for at blive involveret i udformningen af Volt. Det er op til dig at bestemme, hvor meget tid du vil bruge på Volt. Nogle medlemmer bliver aktive frivillige, andre deltager i nogle arrangementer, og nogle læser blot nyhedsbrevet. Læs mere om de hold, der kunne bruge en hjælpende hånd!

Så, hvordan kan jeg blive medlem?

For at blive medlem, skal du gøre tre ting:

  1. Tilmeld dig som Volt-medlem på volt.team/join

  2. Du vil blive kontaktet af en af vores frivillige til en onboarding-samtale

  3. Betal det årlige medlemsgebyr på 250 kr. (175 kr. hvis du er studerende)

Det er det - nu er du medlem af det første paneuropæiske parti!

Og hvordan bliver jeg medlem af Volt Europa?

Når du bliver medlem af Volt Danmark, bliver du automatisk også medlem af Volt Europa. Dermed bliver du straks en del af en større bevægelse, der har til formål at skabe positive forandringer på tværs af kontinentet!

Hvad sker der, når jeg tilmelder mig?

Når du tilmelder dig her, vil du blive kontaktet af en af vores medlemmer. Dette medlem vil introducere dig til, hvordan Volt fungerer og hjælpe dig med at finde rundt. Under denne introduktion vil vi også spørge dig om dine ambitioner indenfor Volt, og om og hvordan du ønsker at blive involveret.

Du får en stærk fornemmelse af, hvor vi er på vej hen som bevægelse og parti

Kan jeg være involveret uden at være medlem?

Ja! Der er mange måder at lære os at kende og blive involveret på, f.eks. ved at deltage i vores arrangementer, abonnere på vores nyhedsbrev eller få vores Whatsapp-gruppe. Du kan også donere - tjek vores mange fundraiser-muligheder.

Men som medlem har du flere muligheder for at forme vores politikker og kampagner samt adgang til uddannelses- og lederudviklingsprogrammer. I vores paneuropæiske parti og bevægelse er det næsten kun fantasien, der sætter grænser!

Hvordan betaler jeg årskontingent?

Du kan betale dit kontingent gennem MobilePay eller via bankoverførsel, efter at du har tilmeldt dig her, og har haft din bekræftelsessamtale med en af vores frivillige.

Årskontingent: 250 DKK (Studerende 175 DKK)

Mobilepay: 74865
Bankoverførsel: Danske Bank: Reg.nr: 9570 - konto 12651953

Som Volt-medlem er der også uendelige muligheder for at deltage i begivenheder i hele Europa!

Har du spørgsmål?