Folkemøde Bornholm 2024

Kom og mød Volt Danmark på Folkemøde på F3 ved Allinge Røgeriet!

7. maj. 2024

En gang om året trækker forandringsskaberne til Danmarks største demokratifestival for at skabe opmærksomhed og engagere sig i debat. I år leverer vi brændende platforme til dig lige fra politisk ungdom over europæiske identiteter til grænseoverskridende offentlig transport, blandt meget mere. Find os på Folkemøde på F3.

Du har endnu ikke set Volt på den danske stemmeseddel, men vi arbejder på at udvikle vores paneuropæiske politiske bevægelse i Danmark! Sammen med vores naboer og naboers naboer, fordi Volt er et parti i hele Europa. Nutidens mange kriser går ud over nationale grænser, så vi har brug for langsigtede og grænseoverskridende løsninger!

Sammen kan vi bygge en fremtid, hvor alle borgere kan trives.

I dette super valgår deltager Volt i valget til Europa-Parlamentet i 13 lande for at gå efter ægte europæisk momentum. Folkemødet er din chance for at lære Volt at kende og vores chance for at vise dig, hvad vi står for. Vi ønsker at fremme positive forandringer og grænseoverskridende løsninger i europæisk politik og gøre det tilgængeligt for både danskere og expats, der bor her.

Deltag i vores debatter fra torsdag den 13. til lørdag den 15. juni på Folkemøde i vores telt beliggende i F3

Google Maps-link

Lige meget om du er ekspert på det givne emne eller bare nysgerrig, så smut forbi og deltag kritisk i diskussionerne. Udover den formelle tidsplan, er du velkommen hele dagen til at møde Volters fra Danmark og andre lande, der vil være pop-up talks, sjov og leg under hele festivalen.

Vi glæder os til at være til Folkemøde 2024, og det håber vi, at du også gør!

Følg med på vores kanaler, da vi vil give mere info om vores debatter i de kommende uger.

Volt er kommet for at blive, men uden engagement fra borgerne er der ingen reel politik. Få mere at vide om vores værdier og visioner her, og tilmeld dig vores nyhedsbrev her, hvis du også ønsker at flytte Europa fremad.

Kontakt os!

Vil du vide mere om føderalt og paneuropæisk politik?