Farmland background, name of event with logos from Volt, Alternativet, Nyt europa, Last Week in Denmark and AMIS

Debate: Future of Farming in Europe

8. maj. 2024 17:30 - 20:00
Frederikberg Rådhuskælder, Smallegade 1, Frederiksberg

Klimaaktivister er blevet overtaget af traktorer, når landmænd går på gaden på grund af lovændringer, der ellers skal imødegå det industrialiserede landbrugs klimapåvirkning.

Den 8. maj vil vi i Frederiksberg Rådhuskælder tale om, hvordan vi ønsker en ny tidsalder for landbrug, fødevaresikkerhed, jordbeskyttelse, hvad innovation i landbruget egentlig betyder, og hvad EU's rolle bør være.

Det næste Europa-Parlament bliver nødt til at håndtere den fælles landbrugsplan (CAP) og forestille sig nye måder at styrke bæredygtigt landbrug på - men hvad vil vores kandidater gøre, og hvordan har de tænkt sig at forme debatten, hvis de bliver valgt?

Dette er vores 3. serie af engelsksprogede debatter, og som altid introduceres debatten af eksperter, som vil sætte rammerne for debatten, og efterfølges af en Q&A-session med vores europæiske kandidater. Alt sammen på engelsk.

Vi ses den 8. maj!

Baggrund - Hvorfor en engelsksproget debat?

227.000 EU-borgere bor i Danmark, og omkring 50.000 af dem bor i København og på Frederiksberg. Op til valget til Europa-Parlamentet den 9. juni 2024 skal der træffes en beslutning om, hvor man vil stemme og derefter registrere sig i overensstemmelse hermed.

Vi ønsker at sikre, at alle borgere er velkomne i de europæiske debatter og diskussioner, og vi håber at se dig her!

Eventbrite

Det er nemt - bliv inviteret til alle vores events!

Hvad vi ellers forbereder...

Alle begivenheder