Vidar G. Skrindo

Følg Vidar

“At deltage i et demokrati handler om at samfundet opfordres til at lytte og forstå andres udfordringer. Vi i Volt er en borgerdrevet bevægelse, der arbejder nedefra og op. Vores politik er pragmatisk og baseret på videnskab. Os politikere skal løse jeres problemer, hjælpe hinanden og skabe stærke fællesskaber - på tværs af grænserne! Vi drømmer om et forenet Europa af borgere, - et stærkt demokrati, der deler erfaringer og forbedrer vores samfund. Vi bygger vores fællesskab på gennemsigtighed, solidaritet og de europæiske værdier: Menneskerettigheder og menneskets værdi, lighed, frihed, demokrati og retsstaten. Vi hedder Volt fordi vi står for Europas potentiale og har en universel definition: Volt angiver det energiske potentiale og bruger ny energi i lokal, national og europæisk politik.”

Jeg er en dansk/norsk statsborger der har boet i København i over 20 år. Faktisk er min lille familie godt erfarne i at være migranter, - inden det europæiske økonomiske område (EEA).

Min uddannelse er hovedsagelig som ingeniør på IT-system og MSc på EU Traktaten. Studiets mål var å finde det bedste i offentlig og privat sektor, - for at optimere dem begge. Dog er min joberfaring mest med IT.

Jeg blev begejstret af at blive kendt med Volt. Det er definitivt et Europæisk demokratisk parti, - der laver praktiske løsninger til de politiske løfter og forpligtelser.

Personlig mener jeg det er vigtigt at holde fast i vore kærneværdier, - også i tider med rivalisering, valg og konflikter. Holde fast i den europæiske frie bevægelighed for mennesker, varer, kapital og tjenester, - indenfor acceptabel Helse, Miljø og sikkerhed, - samt at støtte regioner, små virksomheder, forskning & udvikling og mere. Alt i alt, kærneværdier der samsvarer med den Europæiske Union, Europarådet og de forenede nationer.

Vil du være med?

Skriv til os nu og fortæl os, hvad du kunne tænke dig at bidrage med!

Bliv del af Volt idag